ضایعاتیا
ضایعاتیا
خرید آلومینیوم ضایعاتی

خرید آلومینیوم ضایعاتی

اگر در محیط اطراف خود نگاهی به وسایل موجود در آن مکان بی اندازید پی می برید که بسیاری از فلزات موجود در آن جا از آلومینیوم می باشد. این فلز یکی از پر طرفدار ترین فلزات می باشد که در بسیاری از صنایع و بخش های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله سعی داریم درباره خرید آلومینیوم ضایعاتی صحبت کنیم.

آلومینیوم چیست؟

همانطور که گفتیم یکی از پرکاربرد ترین فلزات در دنیا و صنایع مختلف مانند روکش های کابل و یا عایق های حرارتی استفاده می شود ورق های آلومینیوم است.  این محصول که از جنس  فلز آلومینیومی است و با فلز سبک شناخته می شود. فلز آلومینیوم مقاومت بالایی در برابر نور خورشید دارد و این امر موجب شده است که در ساخت نمای ساختمان نیز استفاده شود و همینطور این فلز در اندازه و ابعاد مختلف و متفاوتی به صورتی رنگی و بی رنگ تولید می شود. آلومینیوم یک فلز نقره ای ، نرم و چکش پذیر می باشد. عنصر آلومینیوم بعد از اکسیژن و سیلیسیم جزو فراوان ترین عنصر و فلز در پوسته زمین می باشد. برای اطلاع از قیمت ضایعات فلز آلومینیوم در ادامه با ما همراه باشید.

آلومینیوم چیست؟

انواع ورق های خرید آلومینیوم ضایعاتی

ورق های آلومینیوم رنگی: ورق های رنگی آلومینیومی کاربرد زیادی دارند و در جنس های مختلفی استفاده می شود. می توان برای کاربرد این ورق ها به استفاده از صنایع مختلف مانند درب و پنجره ، پوشش سقف سالن ها و دکوراسیون داخلی اشاره کرد. برای تولید این نوع ورق های آلومینیومی در قدم اول توسط واحد های آبکاری به سالن رنگ منتقل می شود و رنگ به وسیله بار الکتریکی موجود در آن با ضخامت 80 الی 100 میکرون بر روی ورق قرار می گیرد. بعد از آن و برای به وجود آمدن استحکام در آن ورق ها را به کوره منتقل می کنند و در دمای 180 الی 200 درجه سانتیگراد قرار می گیرند و پخته می شوند. معمولا این نوع ورق ها در ضخامت بین 0.2 الی 30 میلی متر تولید می شود.

ورق های آلومینیومی آج دار: این محصول از انواع ورق های آلومینیومی از فلز سبک تولید می شود و به دلیل وزن و بار کمتری که دارد در زندگی روزمره بسیار کاربردی می باشد. این محصول به علت ساختار و مکانیزم ظاهری آن انعطاف پذیر می باشد و بیشتر در طراحی دکوراسیون داخلی و بیرونی ساختمان ، کفپوش ، کابین های آشپزخانه و… استفاده می شود. این نوع از ورق های آلومینیومی معمولا وابسته به نیاز در هر کاری  در ابعاد و سایز های مختلفی تولید می شود.

ورق آلومینیومی پلی: این ورق های آلومینیومی از یک لایه پلی اتیلن و یک لایه کاغذ کرافت و … تولید و ساخته می شود. جنس آلومینیومی که در آن استفاده شده است سبب می شود که از خوردگی و زنگ زدگی آن جلوگیری شود. لایه پلی اتیلنی که در آن وجود دارد باعث می شود رطوبت به ورق وارد نشود. ورق های پلی اتیلن به صورت رولی و شیت در بازار عرضه می شود. مزیتی که این ورق ها دارد انقباض و انبساط ورق در برابر حرارت بالا می باشد. همچنین این نوع ورق ها هزینه مقرون به صرفه تری دارند.

فرایند تولید ورق آلومینیومی

برای تولید ورق آلومینیومی از فرایند نورد گرم و از شمش آلومینیوم استفاده می شود. در اولین قدرم برای تولید ورق ها شمش های آلومینیوم در درجه حرارت بسیار بالا گرم و ذوب می شوند. برای اینکه ورق ها طول بیشتری داشته باشند از میان غلتک ها عبور داده می شود و کش می آیند به صورتی که ضخامت آن ها کاهش می یابد. وقتی آلومینیوم بین این رول ها تحت فشار قرار می گیرد و نازک می شود و در جهتی که رول ها حرکت می کنند در همان جهت نیز کشیده تر می شوند. محصول نهایی بعد از اینکه سرد می شود به شکل ورق و یا رول پیچیده شده به بازار عرضه می گردد. این یک فرایند ساده بر مبنای تولید این محصول می باشد و در این پروسه ابتدا عمل رول سازی با شمش های ورقی شکل از قبل از حرارت دیده آغاز می شود. شمش های ورقی شکل می تواند بیشتر از 20 تن وزن داشته باشد.

یک شمش حدودا ۶ فوت عرض و ۲ فوت بلندی و بیش از ۲ فوت ضخامت دارد. در ابتدا شمش حرارت داده می شود تا به دمای مناسب برای رول شدن برسد و بعد از آن وارد دستگاه نورد خرد کننده می شود تا در آن مکان به عقب و جلو رول شود تا ضخامت آن کم شود و فقط به اندازه چند اینچ برسد. این ورق می تواند بعد از مرحله نورد ، سرد شده و یا با استفاده از حرارت مقاومتش بیشتر می شود. البته باید این نکته را بدانید که هر چه آلومینیوم سرد تر شود مقاومت آن بالا می رود. این عمل باعث می شود تنش های داخلی موجود در آن در طی مراحل رول سازی و حرارت دهی آرام بگیرد. این ورق ها در دمای اتاق و یا به صورت مصنوعی در کوره سرد و سخت می شود تا به ترکیب دلخواه از میزان استحکام و مقاومت آن در برابر خوردگی برسیم. در نهایت پلیت آلومینیومی به اندازه و سایز دلخواه برش می خورد.

فرایند تولید ورق آلومینیومی

کاربرد خرید آلومینیوم ضایعاتی

صنایع ساختمانی: اشکال مختلف آلومینیوم مانند آلومینیوم ریختگی ، آلومینیوم نوردی و آلومینیوم اکسترود شده که قابلیت چکش خواری را دارند در ساخت اجزای مختلف مانند درب و پنجره ، سقف های آلومینیومی داخل و خارج ساختمان ، ورقه های روکش نمای خارجی ساختمان ، سازه های فلزی تاسیسات دریایی و .. استفاده می شود. یکی از دلایل استفاده کاربردی از این محصول سبک بودن وزن آن نسبت به آهن ، استحکام بالا ، ایمنی ، زیبایی و مدرن بودن ، غیر سمی بودن و همینطور مقاومت بالای آن در برابر خوردگی می باشد.

قسمت بیشتر و عمده ی آلومینیوم مصرفی در ساخت در و پنجره های گرما یند استفاده می شود و به علاوه سبک بودن وزن آن موجب جلوگیری از اتلاف انرژی حرارتی و ورود صدا می باشد. از ورق های نازک آلومینیوم برای آب بندی استفاده می شود به این دلیل که این ورق ها کمترین میزان انتقال حرارت را دارند. بیشتر آلیاژ های مصرفی در این صنعت بر اساس منیزیم ، سیلیسیم و منگنز می باشد. حدود 17 درصد از آلومینیوم در این صنعت ساختمان سازی استفاده می شود. یکی دیگر از کاربرد های خرید آلومینیوم ضایعاتی در این صنعت تولید سقف های کاذب آلومینیومی می باشد.

صنایع حمل و نقل: جالب است بدانید پر مصرف ترین آلیاژ آلومینیوم صنایع دریایی و حمل نقل ریلی می باشد و در جهان حساب می شود. به دلیل کم بودن وزن آلومینیوم و همچنین مقاومت بالای آن در برابر زنگ زدگی در مقایسه با فلزات دیگر بیشتر می باشد و کشتی های مخصوص حمل و نقل مسافر و بار و به علاوه مترو ها و لکوموتیو ها از این آلیاژ استفاده می کنند. در دنیا به میزان 27 درصد از آلومینیوم تولیدی در صنعت حمل و نقل استفاده می شود.

صنایع هوا و فضا: موادی که باید در این صنعت استفاده شود دارای ویژگی هایی می باشد که این ویژگی ها عبارتند از سبک بودن ، مقاوم و بادوام بودن و هزینه مقرون به صرفه است. از زمانی که آلیاژ آلومینیوم کشف شد این عنصر به تدریج فلز اصلی در این صنعت محسوب شد و از آن استفاده می شود. امروزه استفاده از این فلز در این صنعت گسترش یافته است و در ساخت قاب های پنجره ای هواپیما که مانع از نفوذ سرما و خروج هوای داخل هواپیما می شود و از جنس آلومینیوم است.

دلیل محبوبیت این فلز در این صنعت و استفاده از آن در تولید هواپیما ها سبکی ، استحکام و شکل پذیری آلومینیوم است به گونه ای که امروزه 80 درصد وزن هواپیماها به دلیل وزن کمتر و مقاومت مناسب در برابر خوردگی از جنس آلومینیوم ساخته و تولید می شود. همچنین باید این موضوع را بدانیم که در ساخت هواپیما های نظامی به دلیل استحکام و مقاومت بالا از این آلیاژ استفاده می شود و باید بگوییم که در جهان امروزی در این صنعت بدون این آلیاژ امکان حیات ندارد.

صنایع بسته بندی و غذایی: پر مصرف ترین صنعت در مصرف آلومینیوم بعد از صنایع حمل و نقل و هوا و فضا ، صنعت بسته بندی و غذایی می باشد. در این صنعت باید فلزی که استفاده می شود دارای ویژگی هایی باشد. این ویژگی ها شامل غیر سمی بودن ، مقاومت بالا در برابر خوردگی ، نفوذ ناپذیر بودن آن در برابر نور ، اکسیژن ، رطوبت و آلودگی ، شکل پذیری و انعطاف عالی ، انتقال حرارت بالا و بازیافت راحت آن باعث شده است این آلیاژ در این صنعت گسترش یابد. از این فلز در تولید انواع قوطی های نوشیدنی ، ظروف پخت و پز ، ظروف و وسایل نگهدارنده و بسته بندی مواد غذایی ، شیمیایی و دارویی استفاده می شود.

کاربرد آلومینیوم ضایعاتی

تاریخچه آلومینیوم ضایعاتی 

تاریخچه این فلز در ارتباط با میزان مصرف آلوم شکل گرفته است. اولین مطلبی که درباره آلوم نوشته شده است توسط مورخ یونانی هرودوت که در قرن پنجم قبل از میلاد بوده است و مشخص شده که در گذشته از آلوم به عنوان یک تثبیت کننده رنگ و دفاع از شهر خود استفاده می کردند.بعد از جنگ های صلیبی ، این ماده به عنوان یک ماده ضروری در صنعت نساجی اروپا شناخته شد  که آن را تا اواخر قرن بیستم از غرب دریای مدیترانه وارد اروپا می کردند.

کلام آخر

ممنونم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. امیدواریم درباره خرید آلومینیوم ضایعاتی بیشتر آشنا شده باشید.

لطفا امتیاز دهید
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *